Viborg Biler / Om os

Om os

Viborg Biler ejes og drives udelukkende af Thomas Kristensen, som er født og opvokset i Viborg. Thomas Kristensen har siden år 2000 solgt biler i alle prisklasser. Det hele startede med salg fra den private bopæl, men efterfølgende fik Thomas job som sælger hos den lokale VW & Audi forhandler.

Efter at have været hos VW og Audi i flere år beslutter Thomas sig for at stå på egne ben og Viborg Biler bliver en realitet i slutningen af 2007. Thomas starter i mindre lokaler for at holde omkostninger nede men kan hurtigt se efter et par års drift at efterspørgslen er så stor at der skal ny og større domicil til. Viborg Biler bliver herfor flyttet ud til den nuværende adresse i Viborgs vestlige bydel.

Viborg Biler er ikke et kæmpe fint glashus med mange ansatte. Vi er derimod et lille lokalt firma som dækker hele Danmark med nyere brugte kvalitetsbiler til fornuftige priser.
Hos Viborg Biler betaler du for bilen, kvaliteten, servicen og den personlige betjening, ikke det store fine glashus.

Viborg Biler har den målsætning at igennem personlig kundekontakt at være en seriøs og kvalitetsbevidst bilforretning i det midtjyske, hvor kunden og dets ønsker altid er i fokus. Udfra denne målsætning kommer firmaets slogan "En god bilhandel" også.

Ord som imødekommenhed, kvalitetsbevidst, punktlig og seriøs er ord som skal understrege hvad Viborg Biler står for.

Nyhed
Hyundai

Hyundai Kona

EV Essential
Hyundai Kona EV Essential